بازدید رئیس دانشگاه از برگزاری امتحانات پایان ترم در حوزه امتحانی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز

دکتر سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان و دکتر رفعی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و هیات همراه با حضور در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز از برگزاری امتحانات پایان ترم این حوزه امتحانی بازدید کرد.

در این بازدید که در چهارمین روز از امتحانات پایان ترم انجام شد، دکتر حقیقی اصل و دکتر حیدری، ریاست دانشگاه را همراهی کردند.

رئیس دانشگاه در این بازدید با مراقبین و اساتید حاضر در حوزه امتحان گفتگو کرد.

دکتر حقیقی اصل افزود: امتحانات پایان ترم در نیمسال جاری به مدت دو هفته و در مجموع 90 درس در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برگزار می شود.

محمد رزاقی
تهیه کننده: